Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری فارس، ماجرای سامانه دانشیار دانشگاه آزاد مدت‌هاست که به گلایه تعدادی از دانشجویان این دانشگاه تبدیل شده است؛ برخی دانشجویان معتقدند که سامانه آموزشیار مشکلات جدی در فرآیند آموزشی دانشجویان به وجود آورده است.

دانشجویان می‌گویند در انتخاب واحد دچار مشکل می‌شوند و هیچکس پاسخگو نیست؛ یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد در این زمینه گفت: در بخش شهریه هم با این سامانه دچار مشکل هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال برای انتخاب واحد ارشد مبلغ 3 میلیون و 500 هزار تومان باید پرداخت شود ولی سامانه به صورت مسقیم ۴ میلیون و 900 هزار تومان دریافت می‌کند و در غیر این صورت امکان انتخاب واحد وجود نخواهد داشت.

وی افزود: در سامانه، درگاه قسطی کردن شهریه وجود دارد، اما وقتی درخواست تقسیط انجام می‌شود هیچ پاسخی از سامانه دریافت نمی‌شود. 

* دانشجوی دانشگاه آزاد: برای هر انتخاب واحد حداقل ۵ ساعت زمان گذاشته‌ام

این گلایه‌ها در سامانه فارس من خبرگزاری فارس نیز در قالب پویش‌های متعدد ثبت شده است؛ مثلا یکی از دانشجویان در پویشی با عنوان «مشکل انتخاب واحد سامانه آموزشیار رفع شود»، نوشت: «باگ‌های پی در پی، عدم ظرفیت کافی، عدم پاسخ ‌ویی و… همه اینها دانشجویان را به ستوه آورده است. سایت بسیار کُند است و هر چند دقیقه، مدت زمان حضور در سایت منقضی شده و شما را از سامانه خارج می‌کند.

من در طول این مدت که در دانشگاه آزاد حضور داشتم برای هر انتخاب واحد حداقل ۵ ساعت زمان گذاشته‌ام. چرا که این سایت کُند و پر از باگ است. در صورتی که فرایند انتخاب واحد در دیگر سایت‌ها طی ۱۰ دقیقه قابل انجام است».

در پویش دیگر به نام «درخواست دانشجویان دانشگاه آزاد برای اصلاح زیر ساخت‌های آموزشیار» آمده است: «یکی از مشکلات اساسی دانشجویان دانشگاه آزاد، انتخاب واحد است. به طوری که در زمان انجام انتخاب واحد علی‌رغم اینکه انتخاب واحد استان‌ها تفکیک شده است اما در زمان انتخاب واحد، سامانه آموزشیار به علت نداشتن زیر ساخت کافی، بلافاصله بعد از شروع انتخاب واحد توسط دانشجویان استان‌ها، از دسترس خارج می‌شود، و علت اصلی و عیان آن ضعیف بودن زیر ساخت سامانه است که گنجایش و ظرفیت، خدمات دهی به دانشجویان را ندارد. همین این امر باعث ایجاد استرس، فشار روانی، وعدم اشتیاق به انتخاب واحد هدفمند و برنامه‌ریزی شده در دانشجویان می‌شود».

*سامانه آموزشیار موجب نگرانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شده است

دانشجویان می‌گویند دانشگاه آزاد اسلامی از شهریور سال ۹۹ با انتقال خدمات و اقدامات دانشجویی به «سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی» موسوم به «آموزشیار» قصد داشت خدمات را در سامانه‌ای یکپارچه به دانشجویان خود ارائه دهد، اما در این مدت معایب این سیستم آشکار شده و این باگ‌ها مشکلات متعددی برای دانشجویان ایجاد کرده به نحوی که بسیاری از دانشجویان بعد از ۳ نیمسال تحصیلی و در آستانه نیمسال چهارم راه‌اندازی این سامانه، هنوز برای انتخاب واحد در روزهای تعیین شده با مشکلات متعدد مواجه هستند.

دانشجویان با گلایه از فعالیت آموزشیار عنوان می‌کنند که قرار بود هدف از راه‌اندازی این سامانه، تسهیل در امور دانشجویان باشد اما نکته قابل توجه ماجرا اینجاست که تاکنون، سامانه آموزشیار بیشتر موجب نگرانی برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شده است.

نکته‌ای که دانشجویان به آن تأکید می‌کنند، پرداخت بخشی از شهریه متغیر علاوه بر شهریه ثابت در هنگام انتخاب واحد است؛ آنها می‌گویند که پس از ایجاد این سامانه، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشکلات زیادی با این سامانه داشته‌اند که از میان آنها می‌توان به کُند بودن این سامانه در به‌روزرسانی اطلاعات دانشجو و همچنین مشکلات زمان انتخاب واحد و عدم ارائه دروس در زمان‌بندی مشخص و ارجاع دانشجو به زمان حذف و اضافه اشاره کرد.

*مسؤولان می‌گویند سرعت اینترنت کند است

دانشجویانی که در سامانه فارس من، اقدام به ثبت سوژه کردند، عنوان می‌کنند که سامانه آموزشیار با مشکلاتی همراه است که حتی امکان انتخاب واحد را سخت و زمان‌بر کرده است.

یکی از دانشجوسان دانشگاه آزاد اظهار کرد: «با اینکه مدت قابل توجهی نزدیک به ۲ سال از راه‌اندازی سایت آموزشیار گذشته، نه تنها زیرساخت‌های لازم برای ارائه خدمات کافی به دانشجویان فراهم نشده، بلکه گویا توجهی هم به نیاز دانشجویان در این سامانه نشده است. مشکلات این سامانه به خصوص در پایان ترم و شروع ترم جدید نمایان می‌شود».

وی ادامه داد: «مسؤولان مشکل سامانه آموزشیار را گردن شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت می‌اندازند و می‌گویند سرعت اینترنت کند است».

یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه آزاد درباره سامانه آموزشیار گفت: «هر کاری در این سایت نیازمند واریز وجه نقد و در وسط ترم نیازمند تسویه کامل است؛ برای مثال اگر شخصی بخواهد نامه اشتغال به تحصیل بگیرد باید شهریه خود را تسویه کرده سپس نامه را بگیرد».

* دانشجویان دانشگاه آزاد سال گذشته هم به سامانه آموزشیار گلایه داشتند

نکته قابل توجه این است که سال گذشته هم تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد با ثبت سوژه‌ای با عنوان «درخواست حذف سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی» خواستار پیگیری این موضوع بودند؛ آنها عنوان کردند: «ما دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی درخواست حذف سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی را داریم چرا که این سامانه بدون مطالعه و تحقیقات ابتدایی و به صورت شتابزده بعنوان تنها سامانه دسترسی دانشجویان به دانشگاه اسلامی انتخاب شده است.

این سامانه نه تنها مشکلات و ایرادات غیرقابل رفع بسیاری دارد بلکه منجر به وارد کردن ضرر و زیان مالی و زمانی به بسیاری از دانشجویان شده است».

* دانشگاه آزاد: اختلالات به سامانه آموزشیار مربوط نیست

مسؤولان دانشگاه آزاد گلایه دانشجویان را نسبت به مشکلات سامانه آموزشیار نمی‌پذیرند؛ آنها معتقدند که مشکل سامانه آموزشیار، اینترنت است. رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی 11 بهمن امسال در پاسخ به گلایه دانشجویان درباره سامانه آموزشیار، گفت: «تا امروز بیش از ۱۷۰ هزار نفر در سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد انتخاب واحد کرده اند و اختلالات سامانه به علت بستر اینترنتی در کشور است و به سامانه دانشگاه مربوط نیست».

به گزارش فارس، سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد به نشانی edu.iau.ac.ir با هدف یکپارچه سازی خدمات ارائه شده به دانشجویان دانشگاه‌های آزاد راه اندازی شده و امکاناتی از جمله ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود، انتخاب واحد، حذف اضافه و ... را فراهم کرده است اما مشکلات آن، هنوز رفع نشده است.

خبرگزاری فارس در تلاش است تا از طریق مسؤولان دانشگاه آزاد اسلامی این موضوع را پیگیری کند و این مورد را از طریق مدیرکل روابط عمومی این دانشگاه در دست بررسی دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد انتخاب واحد راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۱۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مراسم گرامیداشت روز معلم از به وقوع پیوستن واقعی ارتباط صنعت با دانشگاه با راه‌اندازی یک کارخانه در این واحد دانشگاهی و اشتغال ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در فاز نخست خبر داد.

وی اضافه کرد: همیشه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم در اهداف دانشگاه موفق باشیم باید به طور عملی با صنعت در ارتباط باشیم و این موضوع بسیار مهمی بود که از اول دنبال می‌کردیم و در این راستا جلسات مهمی با کارخانجات بزرگ شهرستان انجام شد و نهایتاً با یکی از بزرگترین هلدینگ‌های کشور توانستیم به تفاهم برسیم که اکنون اتفاق بسیار خوب و بزرگی رقم خورد که در راستای آن می‌توانیم مدعی باشیم یکی از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که در داخل مجموعه دانشگاه کارخانه فعال راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: این کارخانه‌ قرار است در هر شیفت ۵۰ نفر فعالیت کنند و در سه شیفت مشغول به کار است.

سمیعی با بیان اینکه افتخار ما این است که از فرزندان همین شهرستان در این کارخانه مشغول به کار شدند، افزود: نکته مهم‌تر این است که طبق تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ بزرگ طب پلاستیک رقم خورد قرار بر این شد که ۵۰ دانشجو در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شوند و این خود یعنی مصداق بارز اشتغالزایی از طریق دانشگاه.

وی، ایجاد امید به آینده برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را یکی از مهم‌ترین ثمرات راه اندازی کارخانه در دانشگاه عنوان و تصریح کرد: اگر روزی ارتباط با صنعت در حد یک شعار بود امروز به واقعیت رسیده است و این تعامل ادامه دارد و در سطح وسیع‌تر انشالله انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: هدف عالی ما آموختن آداب صنعت برای راه‌اندازی خط تولید از طریق خود دانشگاه است و امیداریم با تعامل با صنعت و یافتن راه کار‌های مناسب این مهم نیز اتفاق بیفتد.

سمیعی افزود: نکته دیگری که دنبال آن هستیم راه‌اندازی سرای گردشگری در دانشگاه است که در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد؛ چراکه شاهرود در بین دو شهر مهم تهران و مشهد مقدس قرار داشته و ظرفیت بالایی برای اسکان مسافر وجود دارد، بنابراین یکی از ساختمان‌های بزرگ دانشگاه به این امر اختصاص داده شد که در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این ساختمان هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون مسافر از جلوی این دانشگاه عبور می‌کنند و در صورتی که امکان اقامت برایشان فراهم شود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهترین اقامتگاه برای آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته دیگری که به جد دنبال آن هستیم بحث جذب دانشجوی غیرایرانی است که می‌توان از امکان گردشگری ذکر شده در این قضیه نیز استفاده کرد و مستندات این مهم نیز به وزارت علوم ارسال شده است و منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تأکید بر اینکه رسالت اول دانشگاه آموزش است و در این راه باید تلاش کرد، گفت: یکی از هدف‌های مهم مجموعه تلاش برای جذب دانشجو است و این مهم اتفاق نمی‌افتد مگر با چند فاکتور از جمله اینکه اولاً داشته‌های فعلی را حفظ کرد و دوم برای همین تعداد دانشجویان به لحاظ کیفی و کمی بیشتر سرمایه‌گذاری کرد و در صورتی که رضایتمندی همین تعداد فعلی را حفظ کنیم انتهای آن منتهی می‌شود به افزایش تعداد دانشجو.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: در کمیته هدایت تحصیلی و جذب افرادی با این کمیته همکاری داشتند که سمتی نداشتند، اما به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی این همکاری را به بهترین نحو به انجام دادند که حاصل آن افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو بود. در این راه تعامل بسیار خوبی با آموزش و پرورش رقم خورد و در اولین گام از ده‌ها نفر از مدیران و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود دعوت و جلسات توجیهی با آنان انجام شد و هدف ما این بود که این عزیزان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه را از نزدیک ببینند.

سمیعی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود امکانات بسیار خوبی وجود دارد، اما درب‌های دانشگاه باید به روی همه باز می‌شد تا از نزدیک این امکانات را ببینند. معتقدیم امکانات و سرمایه‌های این دانشگاه متعلق به همه مردم است و باید از آن استفاده کنند.

وی افزود: در گام بعدی بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند و با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه آشنا شدند و این موجب شد تا با چشم باز اهداف و رشته تحصیلی آینده خود را انتخاب کنند. تعاملات مختلفی را با آموزش و پرورش میامی و بسطام نیز داشتیم و برای جذب دانشجو برنامه‌های خوبی در آینده اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • سومین گزینه هم پر کشید! دردسر باورنکردنی بایرن مونیخ در انتخاب سرمربی
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است