Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد قم گفت: دانشجویان از امروز، هفتم تیرماه می‌توانند با مراجعه به سایت آموزشیار کارت ورود به جلسه امتحانات پایانى ترم دوم تحصیلى خود را دریافت کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزارى دانشجو، شهرداد دارابی، معاون آموزشى و تحصیلات تکمیلى دانشگاه آزاد قم در خصوص نحوه برگزارى امتحانات پایانى ترم دوم تحصیلى این دانشگاه گفت: دانشجویان از امروز هفتم تیرماه می‌توانند با مراجعه به سایت آموزشیار کارت ورود به جلسه امتحانی خود را دریافت کنند و دانشجویانی که قبل از این تاریخ کارت ورود به جلسه دریافت کرده‌اند باید برای آگاهی از تاریخ دقیق و نهایی امتحانات خود برای دریافت مجدد کارت ورود به جلسه امتحان از سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

iau.ac.ir اقدام کنند.

دارابى افزود: آموزش کامل نحوه کار با سامانه آموزشیار ویژه دانشجویان در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم موجود است و امتحانات در سامانه وادانا با کاربری آموزشیار به‌صورت مجازی برگزار می‌شود. نحوه ورود به سامانه وادانا با کاربری آموزشیار به این شکل است که کد کاربری و رمز ورود دانشجو (شماره دانشجویی ۱۵۴) بوده و دانشجویان برای رفع هر گونه ابهام می‌توانند به کارشناسان آموزشی دانشکده مرتبط با رشته تحصیلی خود مراجعه یا تماس حاصل کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد قم ادامه داد: تمهیدات و هماهنگی‌های لازم از جانب حوزه آموزش و برنامه‌ریزی دانشگاه، اداره فناوی و اطلاعات و اداره امتحانات دانشگاه و مشارکت با رؤسای دانشکده و مدیران گروه براى برگزارى امتحانات صورت پذیرفته و در صورت بروز حوادث احتمالی مانند قطع برق یا اینترنت، اختلال در سامانه و... برای جلوگیری از متضرر شدن دانشجویان نحوه ارسال سؤال یا دریافت پاسخ توسط اساتید در شرایط استثنایی و خاص تا پایان وقت امتحان پیش‌بینی شده است.

وى توضیح داد: از آنجا که در ترم جاری شاهد تبدیل و انتقال اجتناب‌ناپذیر همه اطلاعات موجود در سامانه مروارید به سامانه آموزشیار بودیم و مجموعه اطلاعات نزدیک به ۱۴ هزار دانشجو تبدیل شده و این تغییرات تا روز ششم تیر ادامه داشته؛ بنابراین ویرایش اطلاعات و داده‌های مربوط به حوزه امتحانات با تغییراتی مواجه شده است.

وی ابراز کرد: در هر سانس امتحانی تعداد معینی دانشجو حضور دارند. این مهم به دلیل کاهش بار و حجم ترافیک در سامانه وادانا و سهولت در برگزاری امتحانات بوده؛ بنابراین با افزایش سانس‌های امتحانی به ۷ سانس (از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۱ شب) روز و ساعت برخی امتحانات دانشجویان با تغییراتی همراه است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد قم کارت ورود به جلسه دانشگاه آزاد قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۷۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای حامیان رژیم اسرائیل: جورج سوروس پول اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا را می‌دهد!

به گزارش جماران؛ یورونیوز گزارش داد: با گسترش تجمعات در دانشگاه‌های مختلف ایالات متحده در تقاضای آتش‌بس در غزه و اعتراض به اسرائیل، اکنون پای جورج سوروس کارآفرین و میلیاردر یهودی به این حرکت‌ها باز شده است.

در حالی که منتقدان از طیف راست در آمریکا عموما اساتید چپ‌گرای دانشگاه‌ها را به «شستشوی مغزی» دانشجویان متهم می‌کنند، نشریه نیویورک پست فراتر رفته و این هفته با انتشار مطلبی نوشت: «جورج سوروس به دانشجویان افراطی پول می‌دهد تا آن‌ها به اعتراضات نفرت‌انگیز علیه اسرائیل دامن بزنند».

این ادعا که بودجه دانشجویان توسط سوروس تأمین می‌شود در جاهای دیگر نیز تکرار شده است. شاید بخشی از این مسئله از اینجا ناشی می‌شود که بسیاری، و به ویژه بخشی از پایگاه‌های مروج تئوری توطئه، جورج سوروس را موتور پشت جنبش‌های سیاسی یا اجتماعی در کشورها می‌دانند.

اما آیا جورج سوروس پشت صحنه اعتراضات بوده است؟ او چگونه هزینه می‌کند و آیا برای مثال در پرداخت شهریه دانشجویان معترض کمک می‌کند؟

نشریه نیویورک پست ادعا کرده است آقای سوروس و همراهانش از «پول نقد» برای تقویت اعتراضات دانشگاه‌ کلمبیا استفاده کرده‌اند. بخشی از این پول به ادعای این نشریه، صرف تامین ساندویچ‌های رایگان به ارزش ۱۲.۵ دلار، چیپس تورتیلای ارگانیک و مرغ ۱۰ دلاری شده است.

مقاله این نشریه نمی‌گوید که پول نقد ادعایی چقدر بوده است. در همین حال مدرکی وجود ندارد که نشان دهد این اقلام خوراکی توسط یک فرد میلیاردر تهیه شده باشد.

یکی دیگر از ادعاهای مطرح شده این است که یک گروه دانشگاهی به نام «دانشجویان حامی عدالت در فلسطین» از بنیاد سوروس بودجه دریافت کرده است. بررسی این ادعا نشان می‌دهد که این گروه دانشجویی توسط بنیادی به نام «وسپاک» (WESPAC) تامین مالی می‌شود که این بنیاد به نوبه خود در مقطعی از بنیاد «تایدز» (Tides) مبلغ ۱۳۲ هزار دلار دریافت کرده است.

هرچند بنیاد تایز ۱۱ میلیون دلار بودجه در سال‌های اخیر از بنیاد سوروس دریافت کرده است، با این حال اسناد مالی نشان می‌دهد که کمک بنیاد سوروس به این بنیاد در بازه پنج‌ساله ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۲ کمتر از «۰.۳ درصد» از درآمد کل بنیاد تایدز بوده است.

این در شرایطی است که «دانشجویان حامی عدالت در فلسطین» دریافت هرگونه پولی از وسپاک را انکار می‌کند و هیچ نشانه علنی نیز از پرداخت این مبلغ وجود ندارد. این گروه در بیانیه‌ای گفت: «بنیاد نه سرمایه‌گذاری‌ای کرده و نه بر فعالیت سیاسی سازمان ما تأثیر گذاشته است.»

نشریه نیویورک پست گروه «صدای یهودی برای صلح» را نیز متهم کرده است که از بنیاد سوروس بودجه دریافت کرده است.

بررسی مدارک مالی این گروه نشان می‌دهد که این گروه در سال‌های اخیر از بنیاد متعلق به جورج سوروس بودجه دریافت کرده است. با این حال نسبت به هزینه ۱۹.۶ میلیون دلاری این سازمان در بازه پنج‌ساله، مبلغ ۸۷۵ هزار دریافتی این سازمان از بنیاد سوروس کمتر از ۵ درصد از هزینه‌های آن را شامل می‌شود.

نیویورک پست در ادامه ادعاهای خود، می‌گوید که سه تن از شرکت‌کنندگان در تجمعات دانشجویی از برنامه کمک هزینه تحصیلی «کارزار آمریکایی‌ها برای حقوق فلسطینیان»، تحت حمایت بنیاد جورج سوروس، استفاده کرده‌اند.

در یک تصویر منتشره از سوی این روزنامه این سه نفر تحت عنوان «معترضین پولی» معرفی شده‌اند که نشان می‌دهد انگیزه آنها برای مشارکت پول است و نه دیدگاه‌های اجتماعی و سیاسی‌شان.

ریز مدارک مالی مشخص می‌کند که بنیاد جورج سوروس در سال‌های اخیر به سازمان «کارزار آمریکایی‌ها برای حقوق فلسطینیان» مبالغ ۳۰۰ هزار، ۱۵۰ هزار و ۲۵۰ هزار دلار کمک کرده است. از آنجا که هزینه کل این سازمان طی این سال‌ها ۲.۴ میلیون دلار بوده است، مبلغ کمک‌ها بخش قابل توجهی را شامل می‌شود و می‌تواند نقش بنیاد سوروس در حمایت از این سازمان را برجسته کند.

با این حال یک سخنگوی این سازمان در ایمیلی به نشریه واشنگتن پست تایید کرده است که افراد معرفی شده در مقاله نیویورک پست، از «دانشجویان تحت حمایت سال گذشته» این سازمان بوده و به عبارت دیگر آنها دیگر اصلاً «دریافتی» ندارند.

یورونیوز در پایان نوشته است: کارشناسان می‌گویند شخصیت رسانه‌ای جورج سوروس و تمایل او به خرج ثروتش برای تغییرات اجتماعی در جهان می‌تواند در پررنگ کردن نقش او در حمایت از اعتراضات اخیر آمریکا موثر بوده باشد. با این حال گستردگی تجمعات دانشجویی در سراسر خاک ایالات متحده می‌تواند نشان دهد که این اعتراضات فراتر از تصمیم یک فرد بوده و ریشه در عوامل متعدد دیگری دارد.

همزمان تا زمانی که سندی واقعی مبنی بر کمک جورج سوروس به اعتراضات پیدا نشود، کیفیت نقش او در این اعتراضات در هاله‌ای از ابهام باقی خواهد ماند.

دیگر خبرها

  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد گچساران
  • سر دادن شعار «شرمت باد» روبروی خانه رئیس دانشگاه کلمبیا
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور ؛ این استان‌ها هشدار نارنجی دریافت کردند
  • یورش پلیس آمریکا برای سرکوب و بازداشت دانشجویان دانشگاه لس‌ آنجلس
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • ادعای حامیان رژیم اسرائیل: جورج سوروس پول اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا را می‌دهد!